vineri, 17 mai 2013

Eurovision 2013: România s-a calificat în finală!

Cezar și echipa sa, formată din Alexandra Toma (backing vocal), Florentin Munteanu, Silviu Mititelu, Simona Deaconescu și Sandra Mavhima (dansatori), au ajuns în finala concursului Eurovision 2013. Reprezentanții noștri vor lupta sâmbătă cu alte 25 de țări pentru o clasare cât mai bună și de ce nu chiar pentru a câștiga. Nu au nimic de pierdut acum!

Sper ca în finală să nu-l mai văd pe Cezar având casca scoasă din ureche, așa cum i s-a întămplat Elenei de la Mandinga anul trecut. Am văzut reprezentanții altor țări cu un fel de leucoplast pe ureche, o idee simplă care poate rezolva o problemă destul de mare. De asemenea, vreau să-l văd pe Cezar puțin mai relaxat sâmbătă, să ne arate că este un profesionist în ceea ce face, iar voturile vor curge. Doamne ajută!

Iată spectacolul oferit de Cezar în semifinală:



Alături de Cezar, din cea de-a doua semifinală, au mers mai departe reprezentanții Norvegiei, Georgiei, Greciei, Finlandei, Azerbaijanului, Maltei, Armeniei, Ungariei și Islandei. Consider că semifinala aceasta nu a fost la fel de puternică ca prima, vocile nefiind la fel de bune, spectacolul fiind mai sărac. Cu toate acestea, am remarcat câteva țări cu șanse la o clasare bună în finală, după cum urmează:

Margaret Berger - I Feed You My Love (Norvegia)




Nodi & Sophie - Waterfall (Georgia)




Farid Mammadov - Hold Me (Azerbaijan)



Mult succes Cezar în finală! Mă bucur că i te-ai alăturat Alionei!

Niciun comentariu: