luni, 2 august 2010

Articolele mele (2)

Este iar luni, şi după cum v-am promis vă postez trimiterile articolelor mele pe care le semnez în cadrul redacţiei România liberă - Angajări. Sper să vă placă şi să vă fie utile.

Cum să reacţionăm în faţa unui eşec profesional

Insuccesul în carieră nu trebuie privit ca un dezastru, asta doar dacă nu este un fapt des întâlnit. Totuşi, pentru a putea folosi nereuşitele în favoarea noastră trebuie să izbutim să privim obiectiv cauzele, să acceptăm situaţia şi să apelăm la cunoştinţe pentru a le cere sprijinul. Detalii aici.

Angajaţii buni se găsesc mai uşor prin reţele online

Într-un interviu acordat RL, Tatiana Mircea, director de resurse umane Nobel România, ne-a declarat cum foloseşte LinkedIn pentru a angaja oamenii potriviţi pentru poziţii mai greu de acoperit. Zilnic, petrece până la două ore în faţa calculatorului căutând candidatul ideal pentru poziţiile vacante din cadrul companiei al cărei departament de resurse umane îl conduce. Interviul integral aici.

Bona, mamă opt ore pe zi

O persoană iubitoare, afectuoasă, calmă şi cu simţ mare de răspundere este profilul cel mai căutat de către familie când vine vorba de bonă. Mai mult, părinţii sunt atenţi atât la experienţa în lucrul cu copiii, cât şi la cursurile pe care le-a absolvit posibila îngrijitoare a copilului lor. Mai multe informaţii despre cum puteţi deveni bonă, aici.

Niciun comentariu: