vineri, 25 mai 2012

România și-a aflat toate adversarele pe care le va avea în finala Eurovision

Alte zece țări s-au calificat în finala concursului Eurovision, acolo unde România este reprezentată de Mandinga cu piesa Zaleilah. Cea de-a doua semifinală a adunat la start 18 echipe, dintre care au trecut mai departe Lituania, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Ucraina, Suedia, Macedonia, Norvegia, Estonia, Malta și Turcia. Acestea s-au alăturat câștigătoarelor din prima semifinală, dar și celor 6 țări calificate direct în finală, Azerbaijan (învingătoarea de anul trecut), Franța, Marea Britanie, Spania, Italia și Germania (țările care cotizează cel mai mult pentru organizarea show-ului).

              

Loreen, cu piesa Euphoria, a trecut fără nici o problemă în Marea Finală, respectându-și statutul de favorită la câștigarea trofeului. Spectacolul făcut de aceasta a fost unul destul de simplu, fără proiecții pe scenă, doar reflectoare, mult negru și mișcări asemănătoare celor de capoeira și chiar de kung fu.

Iată reprezentația suedezei:




Aștept cu interes finala de sâmbătă, unde România va intra a 14-a în concurs. După emoțiile și problemele tehnice din semifinală, sper o prestație cu totul spectaculoasă pentru români și o clasare în primii cinci. Mult succes!


Citește și: România a trecut cu emoții în finala de la Eurovision

Niciun comentariu: