luni, 28 mai 2012

Vezi primele apariții ale lui Loreen, câștigătoarea Eurovisionului. Nu o vei recunoaște!

Lunea trecută, la melodia săptămânii, vă propuneam să o ascultați pe Loreen, anunțând-o ca pe o posibilă câștigătoare a Eurovisionului din acest an. După prima ascultare a melodiei Euphoria și după ce i-am văzut show-ul din finala suedeză, știam că va fi în top, mai ales că blocul țărilor nordice este foarte unit când vine vorba despre votare. Într-un final, Loreen a reușit să atragă atenția și altor țări, inclusiv a României, care i-a acordat 10 puncte, detașându-se la peste 100 de puncte în fruntea clasamentului din finala organizată la Baku, Azerbaijan. O apariție inedită, o voce exotică (să nu uităm că părinții ei sunt marocani) și viitorul hit care va fi ascultat la radio și în cluburi vara asta!

Loreen, în urmă cu 8 ani


Apariția lui Loreen m-a intrigat și am vrut să văd ce se ascunde în spatele acestei voci ingenue. Se pare că ea s-a lansat într-un show de talente în Suedia, corespondentul lui American Idol, unde a ocupat locul al patrulea. Apoi, timp de aproape șapte ani, a stat într-un con de umbră, fără a se mai remarca pe piața muzicală, până când, în 2011, s-a înscris la selecția națională pentru a participa la Eurovision. Nici acolo nu a avut prea mult succes, ocupând tot locul 4, dar de data asta în semifinală. Se pare că îi era rezervat acest loc. Până anul acesta, când a cucerit trofeul Eurovision!

Destulă vorbărie! Prefer să te las să vezi o Loreen (spun eu!) foarte diferită de cea din prezent. Personal, am avut dubii dacă este ea când am găsit imaginile, dar garantez că ea este. Vei vedea imagini de la Idol, dar, la final, și piesa cu care a participat anul trecut la Eurovision. Enjoy it!

Niciun comentariu: