duminică, 15 iulie 2012

Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori, Barcelona 2012 - Ziua 5

Penultima zi a Campionatelor Mondiale de Atletism pentru Juniori a fost una plină de finale. Într-una din ele, Bianca Lazăr Fazecas a aruncat ciocanul la 58,09 metri, ocupând locul 11.

Bianca Fazecas nu a intrat în finala de 8. Sursa foto: bihon.ro

O altă prezență românească a fost în seriile de calificări a probei de 4x400 metri feminin. Maria Loredana Cărășilă, Adelina Pastor, Roxana Ene și Bianca Răzor au terminat prima serie pe locul doi, cu 3:38.68, timp care le dădea dreptul să ajungă în finala probei. Fetele s-au clasat în urma reprezentantelor Statelor Unite ale Americii, dar atât ele, cât și americancele au fost într-un final descalificate. Am văzut cursa la televizor, dar, personal, nu am văzut nimic în neregulă la schimburi, iar momentan un anunț oficial nu a fost făcut cu privire la motivul descalificării. Oricum, la ora scrierii știrii, lista de start a finalei de mâine nu a fost făcută publică, fapt ce încă ne mai dă speranțe, dacă oficialii români au contestat decizia arbitrilor.
Vă aștept și în perioada Jocurilor Olimpice de la Londra pe acest blog, pentru a urmări rezultatele tuturor românilor, indiferent de performanță!

Niciun comentariu: