duminică, 8 iulie 2012

Repetiție pentru Londra! Fetele de la gimnastică au câștigat Patrulaterul de la București cu un total mai mare decât cel de la europene

Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Larisa Iordache, Diana Bulimar și Diana Chelaru, fetele din lotul de gimnastică care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice 2012, au trecut cu succes ultima „repetiție” cu public înainte de a pleca spre Londra. Fetele s-au dovedit a fi cele mai bune, cucerind primul loc în fața Italiei și a Germaniei, în cadrul Patrulaterului care a fost organizat la București. Cu un total de 180,200 puncte, gimnastele noastre au depășit chiar și performanța lor din finala de la Campionatul European din acest an, unde au cucerit aurul.

Fetele, la ceremonia de premiere

De remarcat sunt rezultatele de la bârnă și sol. La bârnă, Larisa Iordache a adus echipei 15,950 de puncte, iar Cătălina Ponor, 15,700 (dacă performanța Larisei este aceeași la Londra, prevăd o medalie). La sol, trei note de peste 15: Larisa Iordache - 15,300; Sandra Izbașa - 15,100; Cătălina Ponor - 15,000 (constanța asta ne va ajuta la un rezultat bun pe echipe la Londra). Mai mult, și săriturile au adus două note de peste 15 (Sandra și Cătălina). La paralele, cea mai bună performanță a fost a Larisei, 14,550.

Iată un clip filmat de mine care surprinde puțin din atmosfera de la premiere: 

Niciun comentariu: