joi, 29 iulie 2010

Campionatul European de Atletism - Ziua 3

Plouă cu argint peste români...

Sesiunea de seară a celei de-a III-a zile a început cu o ploaie torenţială care ne dădea emoţii pentru finala de triplu salt băieţi, unde Marian Oprea avea să performeze. Din fericire, pe parcursul acestei finale, ploaia s-a oprit, dar nu şi la figurat, unde peste România a plouat în continuare cu argint. După succesul de ieri al Nicoletei Grasu, Marian Oprea a cucerit argintul probei de triplusalt, cu cel mai bun rezultat al său al sezonului de 17.51metri. Felicitări, Marian!

După o perioadă lungă de accidentări şi puţine concursuri la număr, Marian Oprea reintră în elita probei de triplusalt, chiar şi doar pe plan european. Oricum , performanţa de azi îi va aduce, cu siguranţă, prezenţe la concursuri cu premii valoroase. Marian are în palmares un argint olimpic la Atena, un bronz mondial şi unul european. Mariane, îţi doresc sănătate maximă şi putere de a cuceri chiar aurul la Londra. Felicitări, Marian!

În cele ce urmează, o să vă prezint celelalte performanţe ale românilor care au intrat în concurs astăzi:
  • Alexandru Mihăilescu, locul 4, seria 2 pentru calificări 110m garduri, 13.99sec
  • Adelina Gavrilă, locul 3, seria 1 pentru calificări triplusalt, SB 14.48m, S-a calificat în finala probei de pe poziţia a IV-a
  • Carmen Toma, locul 6, seria 2 pentru calificări triplusalt, SB 14.03m
  • Alina Elena Popescu, locul 11, seria 2 pentru calificări triplusalt, 13.58m
  • Attila Nagy, locul 8, semifinală 2 a probei de 400m garduri, 51.98sec
  • Cristian Vorovenci, locul 5, semifinală 1 a probei de 800, 1.48.88min
  • Marian Oprea, locul 2, finala triplusalt, SB 17.51 m

Felicitări pentru rezultate!

Mâine, intră în concurs: Georgiana Zarcan, săritura în înălţime; Andreea Ogrăzeanu, 200m; Liliana Bărbulescu 1.500m; Bianca Perie, aruncarea ciocanului- FINALĂ; Ancuţa Bobocel, 3.000m obstacole - FINALĂ; Angela Moroşanu, 400m, garduri - FINALĂ.

Mult succes!

Niciun comentariu: