vineri, 3 august 2012

JO de la Londra: Băieții lui Covaliu au cucerit medaliile de argint la sabie. Vezi rezultatele tuturor românilor din ziua a șaptea!

Băieții antrenați de Mihai Covaliu au adus cea de-a șaptea medalie pentru România. Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Sireţeanu au pierdut finala în fața Coreei de Sud, cucerind argintul, după ce înainte trecuseră de China și de Rusia. În ultimul act, românii nu au putut face față asaltului asiatic, terminând concursul la 19 tușe în urma coreenilor.

Florin Zalomir (dreapta), în luptă cu unul dintre coreeni.
Sursa foto: london2012.com

Iată rezultatele complete ale tuturor românilor din a șaptea zi, la finalul căreia ocupăm locul 20 pe națiuni:

ATLETISM

  • Astăzi, a început și lupta pe medalii în cel mai iubit sport olimpic, atletismul. România a avut 4 prezențe deja pe stadionul olimpic. Nicoleta Grasu ne-a dat speranțe că va ajunge în finala concursului de aruncarea discului, dar într-un final s-a clasat pe locul 14 în urma calificărilor, fiind necesar să ocupe una din primele 12 poziții. Românca a aruncat discul la 61,86 metri, cea mai bună performanță a sa în acest sezon.
  • Bianca Răzor a terminat pe locul 5 în seria sa la 400 metri, nereușind calificarea în semifinalele probei. Românca are doar aproape 18 ani, fiind o experiență bună prezența la un eveniment sportiv într-atât de mare.
  • Andreea Ogrăzeanu s-a oprit și ea în serii, după ce s-a clasat pe locul 5 la 100 m în cursa la care a luat startul.
  • Cristina Bujin a luat startul în calificările la triplusalt. Din păcate, constănțeanca nu a avut nici o săritură valabilă, depășindu-le pe toate trei.


JUDO

Vlăduț Simionescu a partipat la categoria +100 kilograme. În primul tur, a trecut de Iurri Krakovetskii din Uzbekistan, dar în faza următoare a turneului olimpic a cedat în fața germanului Andreas Toelzer, multiplu medaliat la competiții mari.


HALTERE

Gabriel Sincrăian nu a putut ridica deloc la categoria sa, 85 kilograme, nemaicontând la Total și astfel neclasându-se pe nici un loc la final.

Niciun comentariu: