sâmbătă, 4 august 2012

JO de la Londra: Fetele de aur de la spadă s-au clasat pe locul 6 în concursul pe echipe. Vezi rezultatele tuturor românilor din ziua a opta!

Fetele de la spadă, Ana Maria Brânză, Anca Măroiu, Simona Gherman și Loredana Dinu, au căzut pradă emoțiilor și nu au putut să-și apere statutul de mari favorite la câștigarea aurului pe echipe. Româncele au pierdut încă din sferturi lupta pentru medalii, în fața coreencelor (38-45), clasându-se într-un final pe locul 6, după ce le-au învins pe italience, dar au pierdut în fața germancelor. Fetele noastre sunt de aur pentru noi și trebuie să le recunoaștem valoarea chiar și după ziua de azi și să le fim alături în continuare, pentru că sigur ne vor face fericiți cu alte ocazii.

Iată rezultatele complete ale tuturor românilor din a opta zi, la finalul căreia ocupăm locul 20 pe națiuni:

ATLETISM

  • Am sperat că Ancuța Bobocel va aduce prima prezență românească într-o finală pe stadionul olimpic. Românca avea un rezultat bun al sezonului, care îi dădea dreptul să alerge în ultimul act la 3.000 metri obstacole, dar aceasta s-a clasat pe locul 6 în seria sa (9:31.06), neputând să intre în ultimele 15 poziții calificatorii. 
  • Această probă a făcut-o și Cristina Casandra care a terminat pe locul 13 seria sa (9:58.83).

POLO

Băieții lui Istvan Kovacs au pierdut și meciul contra Muntenegrului (8-12). Astfel, șansele românilor de a merge mai departe sunt foarte mici, mai având un meci contra Serbiei.

CANOTAJ

Băieții de la 4 rame, Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Ilie Pîrghie și Florin Curuea, au terminat pe ultimul loc finala B a probei (6:16.20).

Niciun comentariu: