duminică, 5 august 2012

JO de la Londra: Sandra Izbașa avut sărituri de aur. Vezi rezultatele tuturor românilor din ziua a noua!

Sandra Izbașa a adus un nou aur pentru delegația noastră, după ce a câștigat finala la sărituri. Cu un psihic pefect de concurs, românca a intrat ultima în competiție și nu a căzut deloc pradă emoțiilor. Sandra a câștigat cu 15.191, depășindu-le pe americanca Mc Kayla Maroney și rusoaica Maria Paseka. Sandra va mai fi și în finala de la sol marți, unde pornește cu prima șansă la câștigarea unei medalii de aur.

Sandra a plâns de bucurie când a realizat că este din nou campioană olimpică.
Sursa foto: london2012.com
Iată rezultatele complete ale tuturor românilor din a noua zi, la finalul căreia ocupăm locul 16 pe națiuni:

ATLETISM

  • Străzile Londrei au fost umplute astăzi de fetele de la Maraton, unde am avut și noi două participante, pe Constantina Diță, campioana olimpică de la Beijing, și pe Lidia Șimon, vicecampioana de la Sydney, aflându-se la cea de-a cincea participare consecutivă la Olimpiadă. Se poate spune că româncele nu au avut clasări foarte bune la finalul cursei - Lidia, locul 45, Constantina, locul 86 - , dar asta mai puțin contează cât timp ne-au reprezentat cu succes de-a lungul carierei lor, astăzi fiind posibil ultima cursă a lor.
  • Angela Moroșanu a lupta pentru accederea în semifinalele probei de 400 metri garduri. Din păcate, românca nu a izbutit clasarea pe o poziție calificatorie, alergând cu mult sub posibilitățile sale (56.64sec).

GIMNASTICĂ MASCULINĂ

Flavius Koczi a terminat pe locul 7 (15,100) finala de la sol, câștigată de chinezul Kai Zou. Românul va mai fi în finala de la sărituri, unde are șanse mai mari la o medalie, dacă își face săriturile.

BOX FEMININ

Mihaela Lăcătuș a fost singura noastră participantă la box feminin, o probă inclusă în programul olimpic în acest an. Românca nu a putut trece de șaisprezecimi, pierzând primul meci (5-10) în fața chinezoaicei Cheng Dong, de două ori vicecampioană mondială.

Niciun comentariu: