luni, 6 august 2012

JO de la Londra: Flavius Koczi, doar locul 7 la sărituri. Vezi rezultatele tuturor românilor din ziua a zecea!

Băieții de la gimnastică masculină nu au cucerit nici o medalie la Londra, Flavius Koczi clasându-se pe locul 7 în finala de la sărituri, cu 15.633. Din păcate, nu l-am avut în lotul olimpic pe Marian Drăgulescu, care a fost lăsat acasă și ale cărui comentarii le pot asculta la Eurosport. Îmi permit să spun că cel puțin cu Marian în echipă am fi fost în finala pe echipe, și chiar cu o altă prezență în ultimul act pe aparate. Asta este..., presupun că cei îndreptățiți vor lua decizii după Jocurile Olimpice și vom vedea ce strategie stabilesc pentru Rio. Sper, dacă e sănătos și în putere, să fie și Drăgulescu în planurile lor.

Iată rezultatele complete ale tuturor românilor din a zecea zi, la finalul căreia ocupăm locul 20 pe națiuni:

ATLETISM

Andreea Ogrăzeanu a intrat azi la 200 metri, neputând accede în semifinalele probei. Românca s-a clasat pe locul 6 în seria sa (23.46 sec). 

POLO

Băieții lui Istvan Kovacs au pierdut și ultimul meci din grupa B, contra Serbiei (4-12). Românii au terminat pe locul 5 în grupa lor, înaintea britanicilor.

KAIAC-CANOE

Iosif Chirilă s-a clasat pe locul 6 în semifinalele probei de canoe simplu, pe distanța de 1.000 metri. Românul nu se va bate pentru medalii, putându-se clasa pe un loc mai bun doar în finala B.

Niciun comentariu: