miercuri, 1 august 2012

JO de la Londra: Roxana Cocoș a devenit vicecampioană olimpică la haltere. Vezi rezultatele tuturor românilor din ziua a cincea!

După succesul lui Răzvan Martin de ieri, Roxana Daniela Cocoș aduce a doua medalie la haltere pentru România, un argint de excepție care se adaugă celorlalte cinci trofee, deja cucerite de delegația noastră. Roxana a ridicat la total 256 de kilograme, fiind depășită doar de coreeanca Jong Sim Rim. Sportiva română a concurat la categoria 69 kilograme.

Roxana Cocoș este la cea de-a doua participare la JO.
Sursa foto: foxcrawl.com

Iată rezultatele complete ale tuturor românilor din a cincea zi, la finalul căreia ocupăm locul 16 pe națiuni:

CANOTAJ

Veteranele noastre în proba de dublu rame și multiplele medaliate olimpice, Viorica Susanu și Georgeta Andrunache, au terminat finala probei pe locul cinci, cu un timp de 7:37.67. Câștigătoarele cursei au fost două britanice care au cucerit și primul aur pentru țara gazdă.


SCRIMĂ

Sabrera Bianca Pascu nu a putut trece de primul asalt astăzi (10-15), după ce a întâlnit-o pe chinezoaica Min Zu, care a ajuns până-n sferturi. Românca încheie parcursul scrimeurilor în probele individuale.


GIMNASTICĂ MASCULINĂ

Flavius Koczi se calificase în finala probei de individual compus, dar s-a retras pentru a se menaja pentru ultimul act la sol și sărituri, dar și pentru că nu avea șanse, a spus el, potrivit presei de la Londra. O decizie pe care eu o consider incredibilă. Dacă toți ar gândi că nu ar avea șanse, am avea înscriși la fiecare probă doar câte trei sportivi. În plus, cred că finala era o ocazie de a vedea care mai e starea sa cel puțin la cele două aparate favorite și a se „lovi” de emoțiile unui concurs olimpic, experiență care l-ar fi ajutat. Dacă într-adevăr voia să se menajeze, putea sa facă exerciții cu o dificultate nu prea mare. Cu toate acestea, sper să fi fost o decizie strategică și care să fie fructificată cu succes în finalele în care s-a mai calificat gimnastul român.

Niciun comentariu: