joi, 9 august 2012

JO de la Londra: Cuplul Dumitrescu-Mihalachi, ultima speranță la o medalie, locul 7 în finala de dublu canoe. Vezi rezultatele tuturor românilor din ziua a treisprezecea!

Cu două zile înainte de finalul Jocurilor Olimpice, România are slabe șanse la o ultimă medalie olimpică. Ultima speranță, cuplul Liviu Dumitrescu și Victor Mihalachi, multiplu medaliat la mondiale și europene, a terminat doar pe locul 7 finala, fiind defavorizat de culoarul pe care a participat (1). Românii au terminat cu un timp modest la capătul celor 1.000 de metri (3:43.005).

Iată rezultatele complete ale tuturor românilor din a treisprezecea zi, la finalul căreia ocupăm locul 23 pe națiuni:

KAIAC-CANOE

  • România a mai fost reprezentată într-o finală azi, prin băieții de la kaiac 4, Traian Neagu, Toni Ioneticu, Ștefan Vasile și Petruș Gavrilă. Din păcate, românii s-au clasat pe ultimul loc la capătul cursei (2:58.223).
  • Irina Lauric și Iuliana Paleu au fost în finala B la kaiac dublu, dar au terminat tot pe ultimul loc (1:52.468).

ATLETISM

  • Mirela Lavric a alergat în semifinalele de la 800 metri, dar nu s-a putut clasa la finalul cursei pe un loc calificatoriu în finală. Românca a alergat în 2:00.4, într-o serie foarte puternică.
  • Esthera Petre a intrat în calificările la înălțime, dar cei 1,85 metri săriți nu au fost suficienți pentru o calificare în ultimul act.

Niciun comentariu: