joi, 14 august 2008

JO BEIJING: ZIUA A ŞASEA- locul 17 pe naţiuni

ÎNOT

Răzvan Florea s-a calificat cu al cincile timp în finala probei de 200 m spate. Cu un nou record naţional, Răzvan a terminat semifinala 1 cu timpul de 1:56:45. Finala se va desfăşura mâine.

Camelia Potec vrea să ia o medalie şi, pentru asta, s-a calificat în finala probei de 800 m liber cu un nou record naţional de 8:19:70. Românca a terminat seria 3 pe locul 1, după ce a înregistrat al 2 timp al finalei de peste 2 zile.

Norbert Trandafir nu s-a calificat în semifinalele probei de 50 m liber. Timpul de 22:80, nou record naţional, a fost insuficient pentru actul următor.

Ioan Ştefan Gherghel a ratat calificarea în semifinale la 100 m fluture. Deşi, a făcut un nou record naţional, 52:50, acesta nu i-a permis accesul mai departe.

GIMNASTICA MASCULINA

Gimnastul Flavius Koczi a terminat finala la Individual Compus pe locul 18. Singurul român din finala de 24, a terminat cu 89,573 de puncte, cu nota cea mai mare la Sărituri (16,459 pct), aparat la care este finalist.

TENIS DE MASĂ

Echipa de fete s-a calificat în sferturile de finală. După ce au pierdut cu 3-0, în faţa echipei din Hong-Kong, fetele au învins ecipa Poloniei cu 3-2. Dodean Daniela, Elizabeta Samara, Iulia Necula au trecut de o echipă a Poloniei, care avea în componenţă 2 chinezoaice.


JUDO

Daniel Brata s-a oprit în turul 3 al calificărilor la categoria 100kg. După ce a trecut de Kurbanov Utkir din Uzbekiztan cu un Ippon şi canadianul Morgan Keith Laurence, românul a fost învins de azerul Miraliyev Movlud. A doua şansă a fost în faţa georgianului Zhorzholiani, în recalificări, dar nu i-a putut face faţă.

BOX

Bronzul de la Atena, în categoria 68 kg, Ionuţ Gheorghe, a fost învins la puncte de iranianul Sepahvandi Morteza(8:4). Astfel, constănţeanul s-a oprit mult mai repede în urma unui meci nearbitrat obiectiv.

TIR

Lucia Lilia Mihalache a ratat calificarea în finala de skeet. Cu un punctaj de 66 pct, s-a clasat pe locul 10, dar finala era accesibilă doar primelor 6.

Niciun comentariu: