joi, 21 august 2008

JO BEIJING: ZIUA A TREISPREZECEA -locul 15 pe naţiuni

ATLETISM

Vicecampion la Triplu Salt, la Atena, Marian Oprea s-a clasat la finalul probei, pe poziţia a 5-a. După multiple accidentă, în sezonul preolimpic, Marian a sărit din prima 17,22 m. Câştigătorul probei a fost portughezul Nelson Evora, care şi-a făcut un SB, cu 17,67.

La aproape 41 de ani, Felicia Moldovan-Ţilea s-a clasat, în finala de Suliţă, pe locul 12, cu o performanţă de 53,94 m. Aurul l-a luat Spotakova Barbora, aruncând 71,42 m, nou record european.

Ana Maria Groza a terminat proba de 20 km Marş, programată azi de dimineaţă, pe locul 24, din 48 de participante. Condiţiile meteorologice au fost extrem de vitrege, dat fiind că a louat pe tot parcursul cursei. Rusia, prin Olga Kaniskina, a câştigat şi la feminin, cu timpul de 1 oră, 26 min, 31 sec, nou record olimpic, în timp ce românca a terminat într-o oră, 32 min, 16 sec.

CANOE

Florin Mironcic s-a calificat şi în finala probei de canoe simplu, 500 m , după ce a terminat al doilea, în semifinale, cu timpul de 1:51:535.

Echpajul de dublu la canoe pe distanţa de 500 m, Iosif Chirilă şi Andrei Cuculici, s-a califcat în finala probei, după ce au câştigat semifinala, cu timpul de 1:42:545.

HANDBAL FEMININ

Se pare că nici acum nu ne-am revenit după înfrângerea cu Ungaria. În lupta pentru locurile 5-8, România a fost învinsă de Franţa, scor 36:34. Exact ca în sferturile, de la mondialele din Franţa, a trebuit să jucăm 4 reprize de prelungire, dar soarta nu a mai fost în favoarea noastră. Astfel, urmează a juca cu Suedia, pentru locurile 7-8.

TENIS DE MASĂ


În turul 3, la Individual, Adrian Crişan a pierdut în faţa numărului 11 mondial, germanul Ovtcharov Dimitrij. După o partidă destul de grea pentru amândoi, care a durat 1 oră, germanul l-a învins cu 4:3, ceea ce demonstrează că Adrian a luptat pentru şansa sa.

LUPTE LIBERE

La categoria de 120 kg, Chintoan Rareş Daniel a fost învins de cubanezul Rodriguez Disney, în optimile probei, cu un punctej de 3:0.

Niciun comentariu: