miercuri, 20 august 2008

JO BEIJING: ZIUA A DOUĂSPREZECEA- locul 14 pe naţiuni

LUPTE LIBERE

La categoria 74 kg, Ştefan Gheorghiţă s-a luptat pentru medalia de bronz. În optimile de finală, bucureşteanul nu a trecut de Tigiev Soslan din Uzbekistan, fiind învins la puncte cu 3:0. Ştefan a mai avut o şansă, în recalificări, unde a fructificat-o, învingându-l pe grecul Bentinidis Emzarios, cu 3:1. În lupta pentru medalia de Bronz, românul nostru nu a putut trece de bielorusul Murad Gaidarov, care a luat bronzul, în urma unui 3:1. Astfel, s-a clasat, la final, pe locul 5.

CANOE

Florin Mironcic s-a clasat al doilea în semifinala probei de canoe simplu, 1000m. Timpul de 1:02:724 i-a permis accederea în finala probei.

TENIS DE MASĂ

Adrian Crişan s-a calificat în turul 3, la individual, după ce l-a învins pe Lin Ju, din Republica Dominicană, cu 4:1, în doar 25 de min. În următorul tur, românul se va înfrunta cu numărul 11 mondial, germanul Ovtcharov Dimitrij.

La fete, nu mai avem nicio reprezentantă, după ce, şi Daniela Dodean a fost învinsă, în turul 2, de Kim Jong din Korea, cu scorul de 4:1.

SĂRITURI ÎN APĂ

Ramona Ciobanu a ratat calificarea în semifinalele probei de 10 m Platformă. Românca a terminat pe poziţia 24, cu 279,10 puncte, doar primele 18 calificându-se.

Niciun comentariu: