sâmbătă, 16 august 2008

JO BEIJING: ZIUA A OPTA- locul 14 pe naţiuni

CANOTAJ

ECHIPAJUL DE DUBLU RAME FEMININ A LUAT AURUL


ÎNOT

Camelia Potec a terminat finala la 800 m liber pe locul 4, la 8 sutimi de bronz. Camelia a terminat cu un timp mai slab faţă de calificări, 8:23:11. După ce a fost 650 m pe locul 2, românca a fost depăşită de italianca Fillipi, iar la 700m de Lotte Friis. Proba a fost câştigată de britanica Rebecca Adlington, cu nou record mondial, 8:14:10.

LUPTE LIBERE

Pavăl Ana a fost învinsă de chinezoaica Xu Li, în optimile categoriei de 55 kg. Datorită faptului că Xu Li s-a calificat în finala probei, românca are dreptul la recalifcări. În proba de recalificări, Ana a trecut de Smirnova Olga din Kazahstan, cu scorul de 3:1, urmând a se lupta pentru medalia de Bronz cu Renteria Jackeline din Columbia. Din păcate, românca noastră nu a putut s-o învingă pe columbiancă. Partida s-a terminat 5:0, încă din prima repriză, Ana fiind la sfârşitul competiţiei pe locul 5.

Dobre Estera a ratat calificarea în sferturi de finală, fiind învinsă, la categoria 48 kg, de Medrano Ingrid din El Salvador, cu scorul de 3:1.

TIR

Iulian Raicea mu s-a calificat în finala probei de Pistol Viteză 25 m, terminând pe poziţia a 9-a cea de-a doua zi de calificări.

La Skeet, Ioan Toman a terminat cea de-a doua zi de calificări pe locul 35, cu 108 puncte.

ATLETISM

Heltne Anca Margareta a ratat calificarea în finala probei de Aruncarea Greutăţii. Cu o aruncare de 17,48 m, Anca a terminat pe locul 12 calificările.

Niciun comentariu: