miercuri, 13 august 2008

SPADĂ DE ARGINT

ANA-MARIA BRÂNZĂ- ARGINT LA SPADĂ

Ziua de 13 august se pare că n-a fost una cu ghinion pentru românca noastră. Ana-Maria Brânză a câştigat cea de-a doua medalie pentru scrimă şi cea de-a patra pentru România, consolidând poziţia ţării în clasamentul pe medalii.

Ana-Maria a trebuit să depăşească 3 asalturi pentru a ajunge în finala mare. După ce a trecut de japoneza Megumi Harada şi rusoaica Liubov Şutova în optimi şi sferturi, Ana-Maria ne-a dat mari emoţii în semifinală cu unguroaica Ildiko Mineza-Nebald. După ce au mers cap la cap pe parcursul celor 3 reprize, ajungând la 14:14 după o dublă, Ana ne-a oferit o tuşă curată de necontestat, ce i-a asigurat intrarea în finala mare.

Fiind asigurată de medalie, Ana a avut ultimul asalt în faţa germancei Heidemann Britta. Încă din startul primei reprize germanca a luat un avans de 4 tuşe, urmând ca Ana să facă o cursă de urmărire. Din păccate, Ana s-a recunoscut învinsă (11:15), dar cu o medalie la gât.

Pentru noi, Ana-Maria Brânză rămâne o învingătoare, şi trebuie luat în considerare că are doar 23 de ani, ceea ce îi dă speranţe pentru Olimpiada de la Londra 2012.

FELICITĂRI , ANA-MARIA!

Niciun comentariu: