duminică, 10 august 2008

JO BEIJING- ZIUA a II-a

Ziua a doua, pentru România, înseamnă nicio finală. Prin urmare, delegaţia română se luptă, doar pentru a accede în actele următoare.

GIMNASTICA FEMININĂ



După o zi lungă şi 4 subdiviziuni, calificările s-au încheiat. România cum ne-a obişnuit este în cărţi, deşi nu ca la Atena.

Echipa (Sandra Izbaşa, Steliana Nistor, Gabriela Drăgoi, Anamaria Tămîrjan, Andreea Acatrinei) s-a calificat pe locul 4 în finală, în urma chinezoaicelor, americancelor, rusoaicelor.

Sandra Izbaşa este în 2 finale: una la Sol (loc 2), cealaltă la Individual Compus (loc 9).

Steliana Nistor nu s-a simţit foarte bine pe aparate, dar, totuşi, s-a calificat la Paralele (loc4) şi Individual Compus (loc7).

Surpriza a venit chiar la Bârnă. Gabriela Drăgoi a intrat în finala de 8 pe locul 7.

Mult succes!



BOX


Pugilistul Ionuţ Gheorghe a trecut de 1/32, cu scorul de 21 la 4, la categoria 64 kg. Puertoricanul Gonzalez Ortiz a fost învins în cele 4 runde de „Bronzul” de la Atena cu 5:1; 7:1; 4:0; 5:2. Românul va lupta în 1/16 cu iranianul Sepahvandi Morteza pe 14 august.


ÎNOT

Campioana olimpică de la Atena, Camelia Potec, s-a calificat în finala probei de 400 m liber. Timpul obţinut în cea de-a patra serie, 4:04:55, reprezintă record naţional, iar printre finaliste al 7-lea timp.

Constănţeanul Răzvan Florea a terminat seria a 6-a pe locul 6, ratând calificarea în semifinale la 100 m spate. Timpul de 54:89 este noul record naţional, fiind insuficient pentru o semifinală.


PISTOL 10m-MASCULIN

Moldoveanu Alin George a terminat antrenamentul cu public pe locul 62 cu 599 de puncte.


TIR CU ARCUL

Tiristul în vârstă de 18 ani, Alexandru Bodnar, a terminat pe locul 60 calificările, cu un punctaj de 614 puncte. În 1/32, românul trebuia să concureze alături de Khalmizan Wan din Malaysia, locul 5 după calificări, pe 13 august.

Niciun comentariu: